Nieuws/Financieel
2428813
Financieel

Advies Flow Traders omlaag bij Morgan Stanley

Amsterdam - Het advies voor het aandeel van beursintermediair Flow Traders is door analisten van Morgan Stanley verlaagd naar underweight van equal-weight. Het koersdoel ging daarbij van 19,65 euro naar 20,10 euro, zo kwam dinsdag naar voren uit een rapport.

Volgens de kenners zijn de financiële markten ,,te optimistisch'' over de marges van de onderneming. Morgan Stanley is wel positief over de volumes. Het is het enige equivalent van een sell-advies van de acht analisten die persbureau Bloomberg op het aandeel in het vizier heeft.

De afwaardering volgt minder dan drie weken nadat Flow Traders met tweedekwartaalcijfers naar buiten kwam. Die vielen zwaar tegen en gaven het aandeel een koersdreun van 12 procent. Maar tot nu bleven adviesverlagingen uit. Twee door Bloomberg gevolgde analisten hanteren nog een koopadvies en vijf hebben hun oordeel op 'houden' staan.

Het aandeel Flow Traders zakte dinsdag tot 5,6 procent en stond omstreeks 10.00 uur 3,2 procent in de min op 24,60 euro. Daarmee was het de grootste daler bij de middelgrote fondsen. Het aandeel Flow Traders is dit jaar met 23 procent gestegen.