Financieel/Stan Huygens Journaal
251330981
Stan Huygens Journaal

Premium

Het beste van De Telegraaf

Baas hotel-restaurant Oud-Poelgeest kookt bezorgmaaltijden voor ouderen en ic-personeel

Kasteelheer wil monden voeden

Eveline Idema, directeur van de Voedselbank Leiden, chefkok Erik van der Hulst en ’kasteelheer’ Jan-Willem Besselink.

Eveline Idema, directeur van de Voedselbank Leiden, chefkok Erik van der Hulst en ’kasteelheer’ Jan-Willem Besselink.

Normaal gesproken is de opbrengst van hotel-restaurant Kasteel Oud-Poelgeest in Oegstgeest deels voor het onderhoud van het landgoed en het monument. In deze lastige coronatijd spant directeur Jan-Willem Besselink zich ook in voor andere maatschappelijke doelen: diners voor mensen die het zwaar hebben.

Eveline Idema, directeur van de Voedselbank Leiden, chefkok Erik van der Hulst en ’kasteelheer’ Jan-Willem Besselink.

Eveline Idema, directeur van de Voedselbank Leiden, chefkok Erik van der Hulst en ’kasteelheer’ Jan-Willem Besselink.

HET BESTE VAN DE TELEGRAAF