Nieuws/Financieel
2814579
Financieel

Verdere omzetgroei voor B&S Group

Amsterdam - B&S Group kende in het derde kwartaal verdere omzetgroei. Volgens topman Bert Meulman geeft dat de distributeur en groothandel, met een beursnotering in Amsterdam, een goede uitgangspositie om een sterke tweede helft van het jaar te draaien.

Specifieke derdekwartaalcijfers werden niet gegeven. Wel bleek dat de opbrengsten dit jaar, bezien over de eerste negen maanden, ruim 10 procent voor lopen op vorig jaar met een totaal van bijna 1,2 miljard euro. Alle bedrijfsonderdelen droegen bij aan de groei. De onderneming houdt vast aan de verwachtingen voor het hele jaar. B&S Group gaat onder meer uit van aanhoudende onderliggende omzetgroei.

Het interim-dividend voor dit jaar stelt het bedrijf op 10,9 miljoen euro, oftewel 0,13 euro per aandeel. Dit wordt uitgekeerd op 29 november.

B&S Group heeft onlangs de overname van een belang van 75 procent van de Amerikaanse online parfumwinkel Fragrancenet.com afgerond. Die deal moet dit jaar al bijdragen aan het resultaat. De overname moet volgens het bedrijf de eerste stap worden naar een substantiële voetafdruk in Noord-Amerika op het gebied van gezondheid- en schoonheidsproducten.