Nieuws/Financieel
3043384
Financieel

Duur bierviltje en heisa Belastingdienst brengen leven in brouwerij

Amsterdam (DFT) - Een bierviltje dat recht gaf op bijna €11.000 aan achterstallig salaris en de nieuwe sof bij de riante vertrekregeling bij de Belastingdienst behoorden in derde week van januari tot de meest gelezen artikelen op DFT.nl.

Het bericht dat de rechtbank in Rotterdam een voetbalspeler een bedrag van bijna €11.000 toekende op basis van handtekeningen op een bierviltje kon op flinke lezersinteresse rekenen.

Het nieuws dat de miljoenen verslindende vertrekregeling bij de Belastingdienst nog een extra staartje heeft gekregen, werd ook in grote getale door bezoekers van DFT bekeken.

Lezers bij DFT klikten eveneens massaal op het artikel met de titel: Vaste lasten dit jaar explosief gestegen, waarin onder meer werd gemeld dat internet en verzekeringen het leven flink duurder gaan maken.

Daarnaast gaf de ondubbelzinnige kop: wat doet jouw koopkracht dit jaar? aanleiding bij veel bezoekers van DFT om het bericht tot zich te nemen.

Verder bracht de aanhoudende Brexit-soap een lezerspiek bij DFT op gang. Vooral het nieuws dat het wegstemmen van Brexit-deal dramatisch voor de transportsector is, scoorde daarbij goed.

Andere goedgelezen artikelen op DFT waren:

- Topman Pearle en Eyewish weg na wangedrag

- KLM grijpt mis bij verre bestemming

- Rechter: Deliveroo is geen zzp’er

- Topambtenaar: beperk hypotheekaftrek