Nieuws/Financieel
3052883
Financieel

DFT Seminar: Met wintertips naar voorjaar toe

Gaat de AEX de somberheid volledig van zich afschudden of ligt een terugkeer van de nervositeit onder beleggers op de loer? En waar liggen de parels onder de hoofdfondsen en binnen andere Nederlandse indices?

De aandelenmarkten lieten in het laatste kwartaal van 2018 een zeer grillig beeld zien vanwege de perikelen rond de Brexit en het handelsconflict tussen de VS en China. De trend was, buy on the dips. Is dit nu na het mooie herstel van de koersen bij de start van het nieuwe jaar nog steeds actueel? Of moeten we juist in 2019 gebruikmaken van de sell-the-rally techniek?

In het seminar van donderdag 24 januari komt onder meer aan de orde hoe de AEX-index er fundamenteel én technisch gezien voor staat. John Beijer, senior analist bij Turbo Trends, en productspecialist Christophe Cox van Commerzbank Beursproducten, gaan onder meer met deze vragen aan de slag tijdens het gratis online seminar van DFT.

Beijer zal tijdens het seminar zijn marktvisie geven over de Nederlandse beursindices en zijn concrete koersdoelen in 2019 geven. Ook zal hij verschillende onderliggende waarden fundamenteel en technisch toelichten. Daarnaast geeft hij aan welke tien Nederlandse fondsen er in uw portefeuille niet mogen ontbreken om in het voorjaar goed beslagen ten ijs te komen.

Christophe Cox laat de werking van verschillende beursproducten zien en hoe u kunt anticiperen op alle mogelijke marktbewegingen met deze producten. Verder staat hij stil bij de risico’s die aan de producten zijn verbonden.

Neem deel aan verschillende polls, kom te weten hoe andere beleggers over de markt denken, en stel uw vragen gedurende de presentatie.

We zien u graag donderdagavond 24 januari 2019 om 20.00 uur online om de tien gouden tips van dit voorjaar te bespreken! Klik hier om in te schrijven.