Nieuws/Financieel
309174882
Financieel

Dure spaghetti en ongewenste borstgroei populair

Niet het beruchte bord spaghetti.

Niet het beruchte bord spaghetti.

Ongeloof, dat zullen de meeste bezoekers van DFT hebben ervaren bij de twee populairste artikelen van de afgelopen week. Zo overweegt een Italiaans restaurant twee Japanse toeristen aan te klagen na klachten over zijn peperdure spaghetti. En een Amerikaan kon uiteindelijk zijn geluk niet op nadat een medicijn voor ongewenste borstgroei had gezorgd.

Niet het beruchte bord spaghetti.

Niet het beruchte bord spaghetti.

Het Italiaanse restaurant lichtte de toeristen op door €430 te vragen voor twee borden spaghetti. Die waarschuwden andere toeristen vervolgens op Tripadvisor, waarna het aantal gasten van het Italiaanse restaurant sterk terugliep. De eigenaar voert als verdediging op dat de toeristen een veelvoud van de portie kregen die op de menukaart stond.

Nog opmerkelijker was het bericht dat farmaceut Johnson & Johnson een schadevergoeding van maar liefst $8 miljard moet betalen aan een 26-jarige Amerikaan. Hij kreeg ongewenste borstgroei na het slikken van een anti-psychosemiddel.

Veel bezoekers wilden graag weten wat een leraar in het basisonderwijs verdient. De meesten krijgen een modaal inkomen.

En ook wat een postbezorger verdient. Dit is bepaald geen vetpot. Veel meer dan een minimum uurloon zit er niet in, en dat terwijl het gewoonlijk om een parttime baan gaat.

Het artikel over de misstanden in de uitvaartbranche trok eveneens veel lezers. Morgenavond om 20.00 uur werpt het SBS-programma ’Undercover in Nederland’ zijn licht hierop.

Eveneens populaire artikelen waren: