Nieuws/Financieel
369617326
Financieel

Kom weer oog in oog staan met beursexperts op BeleggingsFair

Wil je weten hoe beleggingsexperts naar het aandelenklimaat kijken na het vooralsnog prachtige beursjaar? En welke bedreigingen er op de loer liggen met centrale bankiers die aanstalten maken om de omvangrijke monetaire steun af te bouwen?

Kom dan op vrijdag 15 oktober naar de BeleggersFair – het grootste beleggersevent van Nederland – dat weer LIVE gaat plaatsvinden! Ook dit jaar in de Beurs van Berlage te Amsterdam.

Tijdens het plenaire programma met Charles Groenhuijsen als dagvoorzitter zal natuurlijk aandacht worden besteed aan de financiële en monetaire wereld na de coronacrisis. Gaan er totaal nieuwe tijden aanbreken? En welk effect kunnen klimaatontwikkelingen op aandelenkoersen en beleggingen hebben?

Verder komt aan de orde of het nu tijd wordt om te gaan reguleren op de cryptomarkt of dat deze juist vrijgevochten moet blijven? En wat de impact is van kunstmatige intelligentie en algoritmes op de particuliere belegger. Laat het u exclusief vertellen door de experts!

Je kan op de BeleggersFair van 9 tot 17 uur sessies, masterclasses en gouden tips volgen, de beursvloer bezoeken en rechtstreeks vragen stellen aan de experts.

Ben je erbij? Bestel dan via deze link een gratis ticket.