Financieel/Stan Huygens Journaal
391922749
Stan Huygens Journaal

Premium

Het beste van De Telegraaf

Zelfbenoemde ’gastologe’ adviseert horeca over verbondendheid met klanten in coronatijd

’Aandacht voor gasten van groter belang dan kwaliteit eten’

Zelfbenoemde gastologe Jeanine Sok groeide op in de horeca.

Zelfbenoemde gastologe Jeanine Sok groeide op in de horeca.

Nederland is een nieuw beroep rijker, dat van gastoloog. De Nijmeegse Jeanine Sok gaat vanaf dinsdag in deze door haar zelf bedachte stiel aan de slag. In deze tijd van coronabeperkingen moet zij voor de horeca als geroepene komen.

Zelfbenoemde gastologe Jeanine Sok groeide op in de horeca.

Zelfbenoemde gastologe Jeanine Sok groeide op in de horeca.

HET BESTE VAN DE TELEGRAAF

Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop