Nieuws/Financieel
397539
Financieel

Visie en tips 2016: de tweede helft

Wat moet je als belegger doen met de schokken in de markt als een Brexit of een presidentverkiezing in Amerika met een kandidaat als Trump? En welke aandelen krijgen de komende maanden de wind in de rug en welke fondsen kun je beter mijden?

Op 12 juli staan de beursexperts Koen BenderJim Tehupuring en Nico Bakker  weer klaar voor u voor de halfjaarlijkse update in het BNP Paribas Markets webinar ‘Visie en Tips 2016: de tweede helft’.

Wat is er terecht gekomen van de verwachtingen die zij uitspraken? En net zo belangrijk: wat zal wat hen betreft de meeste aandacht van beleggers vragen voor het restant van 2016? 

Bender, Tehupuring en Bakker beantwoorden deze vragen vanuit hun visie op de wereldeconomie, de rente, goud, olie indices en aandelen.  Zij delen hun kanshebbers met u en laten zien hoe u daar met aandelen, obligaties, ETF’s of andere beursgenoteerde beleggingsproducten op kunt inspelen.

Mis deze kans niet en meld u nu gratis aan. We zien u graag op dinsdag 12 juli 2016 om 20:00 uur. Klik hier om in te schrijven.

Dit webinar wordt uitgezonden in de Online Seminar omgeving van DFT en wordt mogelijk gemaakt door BNP Paribas Markets