Nieuws/Financieel
409799
Financieel

ForFarmers stelt referentiekoers beursgang vast

AMSTERDAM (AFN) - Aandelen ForFarmers zijn vanaf dinsdag verhandelbaar op Euronext Amsterdam. De referentiekoers is vastgesteld op 6,50 euro per aandeel. Het veevoederbedrijf biedt geen nieuwe aandelen aan, maar maakt bestaande stukken op de beurs verhandelbaar.

De referentiekoers houdt volgens ForFarmers geen waardebepaling in, door de onderneming zelf of haar financiële adviseurs, maar wordt door Euronext gebruikt om de reserveringsdrempels te bepalen die deel uitmaken van de handelsbescherming bij de opening van de handel.

ForFarmers liet verder weten dat het zijn lopende inkoopprogramma, voortzet op Euronext Amsterdam. Het bedrijf koopt certificaten van aandelen in om te kunnen uitkeren aan werknemers in het kader van medewerkersparticipatieplannen. Sinds medio april is voor in totaal 1,2 miljoen euro aan certificaten ingekocht.

 

!function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0],p=/^http:/.test(d.location)?'http':'https';if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=p+"://platform.twitter.com/widgets.js";fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document,"script","twitter-wjs");