Nieuws/Financieel
410591
Financieel

Novisource wijst commissarissen aan

NIEUWEGEIN (AFN) - Novisource zal tijdens de aandeelhoudersvergadering in juni Philip van Blanken en Peter Specht ,,aanwijzen´' die voorlopig belast worden met de taken van de raad van commissarissen. Dat maakte de aanbieder van interim-professionals vrijdag bekend.

De onderneming heeft op het moment van het oproepen van de vergadering nog geen concrete kandidaten beschikbaar, zo gaf het daarbij aan. Conform de statuten worden twee commissarissen aangewezen, maar Van Blanken en Specht worden naar verwachting uiteindelijk ook op een normale manier voorgedragen voor de raad.

Zodra Novisource de besprekingen met verschillende kandidaten voor de raad verder heeft afgerond en naast Van Blanken en Specht andere beoogd commissarissen zijn gevonden, zal er een buitengewone aandeelhoudersvergadering bijeen geroepen worden.

De in juni terugtredende commissarissen Juanita van Blokland en Jacques Brulot hebben aangegeven ook na hun aftreden beschikbaar te blijven voor een ,,ordentelijke overdracht´' van de werkzaamheden.