Financieel/Geld
41288412
Geld
PremiumHet beste van De Telegraaf

Staartstuk, kapoen of hert als alternatief voor de kalkoen

Het mooiste vlees voor de kerstdis

Slagers Adele Teekens en Johan van Uden van Chateaubriand, met een Côte de boeuf respectievelijk een Schotse lamsbout.

Slagers Adele Teekens en Johan van Uden van Chateaubriand, met een Côte de boeuf respectievelijk een Schotse lamsbout.

Amsterdam - Voor de dagelijkse karbonade gaan de meeste Nederlanders naar de supermarkt, maar voor het kerstdiner kloppen velen aan bij de ambachtelijke slager. Tijdens het belangrijkste familiediner van het jaar willen we wel een smaakvol en mals stuk vlees op tafel. Dat kost natuurlijk een paar centen extra.

Slagers Adele Teekens en Johan van Uden van Chateaubriand, met een Côte de boeuf respectievelijk een Schotse lamsbout.

Slagers Adele Teekens en Johan van Uden van Chateaubriand, met een Côte de boeuf respectievelijk een Schotse lamsbout.

HET BESTE VAN DE TELEGRAAF