Financieel/Stan Huygens Journaal
418539265
Stan Huygens Journaal

Premium

Het beste van De Telegraaf

Sterrenchef schrijft kookboek over groente in ’vijf’ seizoenen

Asperges liever van de koude grond

In april vorig jaar bereidde Nieuwspoort-chef Alberik Biegstraaten (r.) samen met Limburgse sterrenkoks, onder wie René Brienen (l.), wit goud van de koude grond voor het jaarlijkse aspergediner. Of het dit jaar doorgaat is afwachten.

In april vorig jaar bereidde Nieuwspoort-chef Alberik Biegstraaten (r.) samen met Limburgse sterrenkoks, onder wie René Brienen (l.), wit goud van de koude grond voor het jaarlijkse aspergediner. Of het dit jaar doorgaat is afwachten.

Het seizoen van de koude grond begint officieel pas op 15 april en toch liggen de Hollandse asperges al in groentezaak en supermarkt.

In april vorig jaar bereidde Nieuwspoort-chef Alberik Biegstraaten (r.) samen met Limburgse sterrenkoks, onder wie René Brienen (l.), wit goud van de koude grond voor het jaarlijkse aspergediner. Of het dit jaar doorgaat is afwachten.

In april vorig jaar bereidde Nieuwspoort-chef Alberik Biegstraaten (r.) samen met Limburgse sterrenkoks, onder wie René Brienen (l.), wit goud van de koude grond voor het jaarlijkse aspergediner. Of het dit jaar doorgaat is afwachten.

HET BESTE VAN DE TELEGRAAF

Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo