Nieuws/Financieel

DFT-seminar: Najaar in met 10 gouden tips

AFP

De wereldwijde beurzen hebben volop geprofiteerd van de zeer lage rentestanden en stimulerende maatregelen van de centrale banken. Zet deze trend de komende maanden voort of komt er terughoudendheid vanwege de naderende afbouw van de steunprogramma’s?

AFP

De aandelenmarkten hadden vooral in de eerste maanden van het jaar de wind stevig in de rug geholpen door de goed ontvangen kwartaalresultaten en het verbeterde economische klimaat, maar sinds de zomer kijken veel beleggers de kat uit de boom mede vanwege de spanningen rond Noord-Korea en de onzekerheid over de daadkracht van de Amerikaanse president Donald Trump.

Gaan de aandelenbeurzen richting het einde van het jaar de opgaande lijn weer vervolgen of ligt een correctie van de koersen op de loer? En waar liggen de kansen in de markt? Waar moeten beleggers zeker op letten? En hoe gaan wij hiermee aan de slag? Klik hier om in te schrijven.

John Beijer, Senior Turbo analist van Turbotrends zal samen met Christophe Cox van Commerzbank Beursproducten tijdens het gratis DFT-seminar op donderdag 12 oktober bovenstaande vragen beantwoorden.

De beursexperts laten ook de werking van verschillende beursproducten zien en hoe u kunt anticiperen op de marktbewegingen met deze producten. Verder staat ze stil bij de risico’s die aan de producten zijn verbonden.

Beijer zal daarnaast terugblikken op zijn tips van het vorige Online Seminar in maart. Ook geeft hij zijn visie over de ontwikkeling van de AEX, Wall Street, olie, goud en de euro/dollar. Last but not least zullen 10 nieuwe tips voor u klaar staan!

Neem deel aan verschillende polls, kom te weten hoe andere beleggers over de markt denken, en stel online uw vragen gedurende de presentatie. We zien u graag donderdagavond 12 oktober 2017 op het gratis DFT-seminar dat zal duren van 20.00 tot 21.00 uur. Klik hier om in te schrijven.