Nieuws/Financieel
427436
Financieel

Gratis seminar met expert van BlackRock

Beleggen voorbij waan van de dag

Vindt u dat sparen te weinig oplevert? En dat zelf beleggen te risicovol is? Meldt u dan aan voor het gratis DFT online seminar van komende maandag. De experts Peter Siks (foto) van Binck en Kevin Heerema (BlackRock) laten zien hoe u op een eenvoudige wijze vermogen kunt opbouwen.

Om antwoord te geven op vragen van beleggers, spaarders en iedereen met interesse in vermogensopbouw op de lange termijn - gaan Siks en Heerema met elkaar in gesprek. Ze geven u verschillende oplossingen om op een gemakkelijke manier wereldwijd te beleggen.

Geen gouden bergen, geen wonderproducten, maar simpelweg een manier om uw geld gespreid en voor de lange termijn te beleggen. Een van de manieren om aan uw vermogensopbouw te werken zijn Alles-in-1 Portefeuilles. Deze manier van beleggen wordt steeds populairder – mede vanwege de lage kosten en de wereldwijde spreiding.

Wat kunt u verwachten?

In dit Webinar zal Kevin Heerema van BlackRock uitleggen hoe de BlackRock Alles-in-1 Portefeuilles (BMIP’s) zijn samengesteld en hoe BlackRock ervoor zorgt dat de Portefeuilles steeds de juiste verdeling hebben in beleggingscategorieën. Peter Siks (Binck Fundcoach) zal vanuit zijn expertise zijn eigen, kritische visie geven op dit nieuwe beleggingsproduct. Ook zullen de voor- en nadelen worden besproken van het zelf samenstellen van een portefeuille versus kiezen voor deze eenvoudige oplossing.

Na dit webinar zult u een gedegen en objectief beeld hebben van dit nieuwe beleggingsproduct en zal u goed kunnen beslissen of het past bij uw (eerste) stappen op de beurs.

U kunt het seminar van 25 april dat duurt van 20.00 tot 21.00 volgen via tablet en pc. Ook kunt u LIVE vragen stellen aan de experts. Klik hier om in te schrijven.