Nieuws/Financieel
429133
Financieel

Grote sprongen in DFT Beursspel

Veel deelnemers aan het DFT Beursspel hebben weer goede zaken gedaan. In het weekklassement zag je weer enorme bewegingen.

Dinsdag na het sluiten van de beurshandel stond Jan van Voorbergen bovenaan in het weekklassement. Hij vermeerderde zijn fictieve kapitaal in twee luttele dagen met 81% naar €97,113. Een blik op zijn koershistorie leert dat hij alleen al €24,360 rendement heeft op calls Delta Lloyd. Michel22 volgt op luttele procenten in de strijd om de weekprijs, een Apple Watch Sport.

In het algemeen klassement gaat nog steeds Gemma2 aan de leiding, met een iets teruggelopen kapitaal van €286,381. Haar/zijn sprinters short op de AEX noteren een negatieve stand van €24,454.

Prijzen      

Het DFT Beursspel duurt tot eind deze maand. Nieuwe deelnemers zijn nog steeds welkom. Zij maken net zoveel kans op de weekprijs al deelnemers van het eerste uur.

Eind april ligt er bovendien een iPad Pro klaar voor de speler met het beste totale rendement. Tevens zijn er in het eindklassement twee iPads Air 2 en twee iPads Air Mini te winnen. Deelnemers kunnen ook medailles winnen in het Beursspel.     

Meer informatie over het DFT Beursspel en gratis inschrijving is hier te vinden