Nieuws/Financieel
429716
Financieel

DFT Beursspel: 128% rendement in vlakke handelsweek

Terwijl de aandelenbeurzen een vlakke week achter de rug hebben, werden er in het DFT Beursspel indrukwekkende rendementen behaald. Gerjanne van Andel leek vrijdagavond af te stevenen op de weekprijs: een Apple Watch Sport. Vooral dankzij Sprinters op de AEX behaalde zij een weekrendement van 128%.

Gemma2 stond op de tweede plaats met een rendement van 114%. Gerben1 nam de derde plek in met een plus van 99%.

Nieuwe koploper

Charles van Heesen moest zijn koppositie in het algemeen klassement van het DFT Beursspel afstaan. Van Heesen stond twee weken aan kop, maar zakte terug naar de achttiende plek omdat hij te veel speculeerde op stijgende beurzen.

Jorge is de nieuwe koploper met een rendement van 191%. Hij wordt achtervolgd door Pascal Lange (+159%) en Bart62 (+136%).

Prijzen      

Het DFT Beursspel duurt tot eind deze maand. Nieuwe deelnemers zijn nog steeds welkom en kunnen volgende week volop meestrijden voor een Apple Watch Sport, die wordt uitgekeerd aan de speler met het beste weekrendement.

Eind april ligt er bovendien een iPad Pro klaar voor de speler met het beste totale rendement. Tevens zijn er in het eindklassement twee iPads Air 2 en twee iPads Air Mini te winnen. Deelnemers kunnen ook medailles winnen in het Beursspel.     

Meer informatie over het DFT Beursspel en gratis inschrijving is hier te vinden