Nieuws/Financieel
444820
Financieel

Gratis seminar over indexbeleggen

Goede spreiding is het halve werk

Gaan aandelen snel weer stralen of blijven donkere wolken boven de markt hangen? En zit er nog muziek in vastgoed of obligaties?  Terwijl beursspecialisten regelmatig roepen dat dit hét ideale moment om in de markt te stappen, weten directeur van Think ETF’s Martijn Rozemuller en beleggerstrainer Peter Siks (Binck) wel beter: het goed spreiden van verschillende beleggingen, en het laag houden van kosten is dé sleutel tot succes.

Tijdens het gratis online seminar van donderdag 11 februari laten Rozemuller en Siks voorbeelden zien, waarmee u aan de slag kunt om zelf een goed gespreide beleggingsportefeuille samen te stellen, tegen zo lage kosten.  

Voor de beginnende belegger die het samenstellen van de portefeuille liever uit handen geeft, heeft Rozemuller ook iets te bieden: Beleggen met ETF’s in zowel aandelen, obligaties als vastgoed, en bieden daarmee een ‘complete gereedschapskist’ voor de grillige financiële markten.

De precieze verdeling tussen aandelen, obligaties en vastgoed bepaalt het risicoprofiel, dus het verschil tussen offensief, neutraal of defensief beleggen. De klant kan daar zelf een keuze uit maken.   

Het gratis seminar is zowel te volgen via pc en tablet. U kunt LIVE vragen stellen aan de beursexperts.

We zien u graag op het seminar van 11 februari dat zal duren van 20.00 - 21.00 uur. Klik hier om in te schrijven.