Nieuws/Financieel
451770
Financieel

Seminar met visie ING en ThinkETF’s

Uitstappen of koopkansen?

Vanavond: Is de Amerikaanse economie sterk genoeg om het slechte sentiment op de aandelenmarkten te keren? Of blijven beleggers somber? En komen de eurozone en Japan dit jaar op stoom dankzij de omvangrijke steunprogramma's  van de centrale banken?

Al deze vragen zullen worden behandeld op het gratis seminar van vanavond met Simon Wiersma, beleggingsstrateeg bij het ING Investment Office en Martijn Rozemuller, directeur van Think ETF’s.

Tijdens dit online seminar zal Wiersma zijn licht laten schijnen wat 2016 voor de markten gaat brengen na de dramatische start van de eerste beursweek vanwege de turbulentie vanuit China en de aanhoudende onrust op de grondstoffenmarkten.

Naast deze voorspellingen is het voor de belegger ook belangrijk om te weten hoe concreet op deze ontwikkelingen kan worden ingespeeld.

U krijgt van Rozemuller vervolgens uitleg over wat Exchange Traded Funds (ETF’s) zijn en hoe deze kunnen worden ingezet om te profiteren van voorspelling die door ING worden gedaan.

Het online seminar is te volgen via pc en tablet. U kunt tijdens het seminar ook LIVE vragen stellen aan de beursexperts.

We zien u graag op vanavond op het seminar dat zal duren van 20.00 tot 21.00. Klik hier om in te schrijven.