Nieuws/Financieel
452220
Financieel

Seminar met visie ING en ThinkETF’s

Trekt Amerika beurzen uit het slop?

AMSTERDAM - Is de Amerikaanse economie sterk genoeg om de aandelenmarkten er snel weer bovenop te helpen of gooit de Federal Reserve roet in het eten door in 2016 te hard op de rem te gaan? En komen de eurozone en Japan dit jaar verder op stoom aan de hand van het omvanrijke steunprogramma's van de centrale banken?

Al deze vragen zullen worden behandeld op het gratis seminar van donderdag 14 januari met Simon Wiersma, beleggingsstrateeg bij het ING Investment office en Martijn Rozemuller, directeur van Think ETF’s.

Tijdens dit online seminar zal Wiersma zijn licht laten schijnen wat 2016 voor de markten gaat brengen na de dramatische start van de eerste beursweek vanwege de turbulentie vanuit China en de aanhoudende onrust op de grondstoffenmarkten.

Naast deze voorspellingen is het voor de belegger ook belangrijk om te weten hoe concreet op deze ontwikkelingen kan worden ingespeeld.

U krijgt van Rozemuller vervolgens uitleg over wat Exchange Traded Funds (ETF’s) zijn en hoe deze kunnen worden ingezet om te profiteren van voorspelling die door ING worden gedaan.

Het online seminar is te volgen via pc en tablet. U kunt tijdens het seminar ook LIVE vragen stellen aan de beursexperts.

We zien u graag op donderdag 14 januari op het seminar dat zal duren van 20.00 tot 21.00. Klik hier om in te schrijven.