Financieel/Stan Huygens Journaal
457778953
Stan Huygens Journaal

Premium

Het beste van De Telegraaf

Bekroonde Japanse sterrenchef wil nog zeker drie jaar in Nederland blijven

Akira Oshima (77): ’Kook door tot m’n 80e’

Topkok Akira Oshima met dungesneden wagyuvlees tussen Mikel Pouw (l.) en Jacob Jan Boerma.

Topkok Akira Oshima met dungesneden wagyuvlees tussen Mikel Pouw (l.) en Jacob Jan Boerma.

Je bent 76 jaar en hebt nog één droom: een eigen restaurant. De inmiddels 77-jarige Japanse superchef Akira Oshima deed het. Hij heeft nu een Japans restaurant met zijn naam aan de Amsterdamse Beethovenstraat. „Ik stop pas als ik 80 jaar word.”

Topkok Akira Oshima met dungesneden wagyuvlees tussen Mikel Pouw (l.) en Jacob Jan Boerma.

Topkok Akira Oshima met dungesneden wagyuvlees tussen Mikel Pouw (l.) en Jacob Jan Boerma.

HET BESTE VAN DE TELEGRAAF