Nieuws/Financieel
465892
Financieel

De toppers van Harry Geels in 2016

Diverse goeroes van DFT hebben hun favoriete aandelen voor 2016 gelecteerd. Hieronder de 'beursparels' van Harry Geels van T&E Inmaxxa.

Delta Lloyd: „De verzekeraar heeft moeite om te voldoen aan de nieuwe regelgeving. De koersval is echter wat overtrokken en wordt versterkt door short selling. De kansen nemen hierdoor toe dat de voormalige dividendlieveling alsnog en ondanks de aankondiging van een emissie wordt overgenomen.”

ArcelorMittal: „Het staalconcern heeft het in 2015 door de hard dalende grondstoffenprijzen erg lastig gehad, maar profiteert in de tweede helft van 2016 van (eindelijk) aantrekkende prijzen. De daling van de grondstofprijzen zal namelijk ook een keer het eindpunt naderen en het zou me niet verbazen wanneer dat in 2016 het geval is, na eerst nog een kwakkelend eerste halfjaar te hebben laten zien.”

BinckBank: „De internetbroker is binnen de Europese sector aantrekkelijk geprijsd, maar heeft een lastig jaar achter de rug. Buitenlandse partijen die meer invloed willen hebben op Euronext vinden in BinckBank een prachtige kandidaat.”