Nieuws/Financieel
468868
Financieel

'Vraagtekens rond interesse in Fagron'

AMSTERDAM (AFN) - De Belgische krant De Tijd meldde woensdag dat investeerder CVC en andere partijen opnieuw interesse hebben in Fagron. Volgens KBC is dat op zich niet verbazingwekkend, gezien de koersval van de medisch toeleverancier van 73 procent in de afgelopen maand. Wel is het de vraag, met het oog op eerdere gesprekken, in welk stadium de ,,hernieuwde interesse'' zich bevindt.

KBC wees er op dat Fagron maandag liet weten dat overnamegesprekken geen prioriteit meer zijn. Het zal dus moeten blijken of de vermeende interesse daadwerkelijk leidt tot een formeel bod. ,,We sluiten echter niet uit dat een investeerder een belang in het bedrijf neemt als onderdeel van een herfinancieringsronde, zoals Waterland met een belang van circa 25 procent in 2009''.

Een belegging in Fagron blijft een ,,achtbaanrit'' totdat het bedrijf met een gedetailleerd plan komt over zijn strategie en zijn financiering. Fagron, dat geen advies kreeg van KBC, koerste woensdag om 09.07 uur 21 procent hoger op 5,49 euro.