Nieuws/Financieel
483968
Financieel

Seminar met Gökhan Erem en Cees Smit

BeursBattle: winterrally of lentehausse?

Komen de aandelenbeurzen richting het einde van het jaar verder op stoom gesteund door het ruimhartige beleid van de centrale banken, of moeten beleggers even pas op de plaats maken om vanaf begin volgend jaar vol in de markt te stappen? En welke aandelen zijn de toekomstige beursparels?

Cees Smit van Today 's Broker en Gökhan Erem van LeoMont gaan in de clinch met hun visie over de vooruitzichten van de aandelenmarkten tijdens het gratis webinar op 5 november.

Smit staat al decennia in de Benelux bekend als analist, broker en vermogensbeheerder, waarbij zijn onorthodoxe wijze van marktbenadering hem kenmerkt.  Erem is net zo door de wol geverfd. Ook zijn beleggingsstijl doet regelmatig veel stof opwaaien, dus samen een garantie voor vuurwerk tijdens het gratis online seminar georganiseerd door DFT en TradeIdee.   

  Met gebruikmaking van Goldman Sachs Turbo’s en optieconstructies leggen deze zeer ervaren sprekers hun strategieën, aandelentips en meningen aan u voor. Dick Hussaarts zal deze avond in goede banen leiden en als scheidsrechter en tafelheer optreden. Ook kunt u beide experts LIVE het hemd van het lijf vragen.

Mis het seminar op 5 november van 20.00 tot 21.00 uur niet en doe er uw voordeel mee. U kunt het webinar zowel via tablet als pc volgen. Schrijf nu in.