Financieel/Stan Huygens Journaal
495562745
Stan Huygens Journaal

Premium

Het beste van De Telegraaf

Zeldzame Etoile van 250 euro per fles in restaurant een van duurste rosé’s

Ottje voor fijnproevers

Ott-ambassadeur Christophe Coppola Renard tussen zijn flessen rosé in restaurant Ciel Bleu (**).

Ott-ambassadeur Christophe Coppola Renard tussen zijn flessen rosé in restaurant Ciel Bleu (**).

Eén van de mooiste maar ook duurste rosé’s deze zomer is de Etoile van het Franse wijnhuis Domaines Ott*. De zeldzame rosé uit de Provence is samengesteld van grenachedruiven uit drie terroirs. Het resultaat is een lichtrose getinte wijn vol finesse die in een oplage van maar 3600 flessen is geproduceerd.

Ott-ambassadeur Christophe Coppola Renard tussen zijn flessen rosé in restaurant Ciel Bleu (**).

Ott-ambassadeur Christophe Coppola Renard tussen zijn flessen rosé in restaurant Ciel Bleu (**).

HET BESTE VAN DE TELEGRAAF

Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop