Financieel/Stan Huygens Journaal
512743616
Stan Huygens Journaal

Premium

Het beste van De Telegraaf

Topchefs verschillende regio’s zoeken samenwerking in gezamenlijke dineraanbiedingen

Culinaire vrienden helpen elkaar

Topchefs Kelvin Lin van restaurant Nayolie in Voorschoten en Jozua Jaring van Ratatouille (*) in Haarlem werken samen in coronatijdperk.

Topchefs Kelvin Lin van restaurant Nayolie in Voorschoten en Jozua Jaring van Ratatouille (*) in Haarlem werken samen in coronatijdperk.

Onze horeca heeft het zwaar sinds de deuren vanaf zondagavond 15 maart op last van de regering zijn gesloten. Gelukkig zijn er vele initiatieven ontstaan om de heftige gevolgen van de coronacrisis een beetje te weerstaan. Nieuw daarbij is samenwerking van befaamde topkoks uit verschillende regio’s.

Topchefs Kelvin Lin van restaurant Nayolie in Voorschoten en Jozua Jaring van Ratatouille (*) in Haarlem werken samen in coronatijdperk.

Topchefs Kelvin Lin van restaurant Nayolie in Voorschoten en Jozua Jaring van Ratatouille (*) in Haarlem werken samen in coronatijdperk.

HET BESTE VAN DE TELEGRAAF