Nieuws/Financieel
512903488
Financieel

Vanavond seminar: Visie en tips 2020

Na de forse dalingen eind vorig jaar hebben de aandelenmarkten per saldo in 2019 goed gepresteerd geholpen door de onverwachtse monetaire verruiming door de Amerikaanse centrale bank.

Wilt u weten of de zon volgend jaar blijft schijnen en welke aandelen gaan stralen, volg dan vandaag het gratis DFT-seminar georganiseerd door BNP Paribas Markets. Inschrijven kan hier.

Met het nieuwe beleggingsjaar 2020 voor de boeg is het de grote vraag of de handelsoorlog tussen Amerika en China de gemoederen zal blijven bezighouden óf zien beleggers het zonnig in en blijven zij belegd in aandelen nu centrale banken de rente toch laag blijven houden?

De fundamentele beleggingsexperts Jim Tehupuring en Koen Bender samen met technisch analist Nico Bakker zullen hun licht laten schijnen op het verloop de aandelenmarkten in het komende jaar. Ook geven zij concreet aan welke aandelen volgens hen in 2020 kunnen gaan schitteren op de beurs.

Vanavond zien wij u graag op het webinar ’Visie en Tips 2020’ dat zal worden gepresenteerd door Janneke Willemse. U kunt rechtstreeks vragen stellen aan de experts. Inschrijven? Klik dan hier.