Nieuws/Financieel
553939
Financieel

Slimme ouders balen van postzegels

Terwijl er op de aandelenmarkten deze week weinig reden tot klagen was voor beleggers, maakten bezoekers van DFT zich vooral druk over de verdere stijging van de postzegeltarieven. Ook het nieuws dat een klant van Vodafone ruim 1000 euro terugkrijgt, werd met interesse bekeken.

De aankondiging van PostNL om de prijzen van postzegels opnieuw te verhogen en zo de consument op te laten draaien voor de dumpprijzen van post werd goed gelezen op DFT.

Het besluit van de Hoge Raad om een klant van Vodafone in het gelijk te stellen vanwege onterecht in rekening gebrachte kosten voor een abonnement met gratis mobieltje, stond ook bij de favoriete berichten van lezers.

In de top drie belandde daarnaast het nieuws dat rijke ouders honderden euro’s aan huurtoeslag opstrijken door een woning te kopen en die vervolgens te verduren aan hun kind.

Verder stond in de belangstelling het bericht dat een vrouw in Japan is bezweken aan een hartaanval doordat haar werkgever in vier weken slechts twee vrije dagen toeliet.