Premium
Het beste van De Telegraaf
Column: Hunkering naar chocolade
Als de prijs voor luxe chocola omhoog gaat, heeft dat een relatief beperkt effect op de verkoop.
Ⓒ DIJKSTRA BV
Cacaobonen worden ook wel de ’beans of happiness’ genoemd. Voordat het chocolade is, gaan deze geluksbonen een bewerkelijk proces door van oogsten, fermenteren, branden, kraken en malen. Dan laten de chocoladespecialisten hun magie los. Bonbons, repen, letters, eieren, truffels, mousse, of een soufflé bereid met pure of melkchocolade. Het eten ervan maakt bij velen ’gelukkige gevoelens’ los. Maar alles heeft een prijs.
Als de prijs voor luxe chocola omhoog gaat, heeft dat een relatief beperkt effect op de verkoop.
Ⓒ DIJKSTRA BV
HET BESTE VAN DE TELEGRAAF
Refurbished Apple iPad 5
Voordeelverpakking Dreft Vaatwastabletten
Legend Ultrabook X1
4-Pack Hyundai Kubus Buitenlampen