Nieuws/Financieel
604991346
Financieel

Podcast met Martin Visser

‘Kabinet veel te zuinig met inzet sneltesten’

Waar Economische Zaken alles uit de kast trekt om de samenleving overeind te houden, houdt het ministerie van Volksgezondheid van Hugo de Jonge de hand liever op de knip. Er wordt weinig gehoor gegeven aan de roep van ondernemers om massaal te investeren in sneltesten. Terwijl een goed functionerend testbeleid meer korte termijnperspectief biedt dan de vooralsnog onzekere route van een vaccin. In de podcast Kwestie van Centen is Jacco Vonhof kritisch op de zuinigheid van het kabinet.

De voorzitter van MKB-Nederland geeft een kijkje achter de schermen van de onderhandelingen met Den Haag over nieuwe steunmaatregelen. Is het terecht dat de werkgever opdraait voor de quarantainekosten als zijn personeel noodgedwongen thuiszit vanwege het virus? En welk advies heeft Vonhof voor ondernemers die perspectief nodig hebben voor 2021? Dat en meer in de financiële podcast van De Telegraaf, met Martin Visser en Herman Stam.

Luister de nieuwe aflevering van Kwestie van Centen hier, hieronder, of via je favoriete podcast app zoals Apple Podcasts of Spotify: