Financieel/Stan Huygens Journaal
706754978
Stan Huygens Journaal

Premium

Het beste van De Telegraaf

Exclusief kijkje in bijna opgeknapt paleis Het Loo

Het glazen plafond van de ondergrondse uitbreiding op het voorplein, de ’basse court’. Het glas verdwijnt straks onder het water van de vijver die terugkomt op het voorplein.

Het glazen plafond van de ondergrondse uitbreiding op het voorplein, de ’basse court’. Het glas verdwijnt straks onder het water van de vijver die terugkomt op het voorplein.

De herinrichting van Paleis Het Loo in Apeldoorn is in volle gang. Volgend jaar is het ’Nederlandse Versailles’ weer toegankelijk voor het publiek, nadat ruim drie jaar geleden de grootscheepse restauratie van €123 miljoen van start ging. De uitbreiding onder het voorplein is bijna voltooid en het interieur is volop in opbouw.

Het glazen plafond van de ondergrondse uitbreiding op het voorplein, de ’basse court’. Het glas verdwijnt straks onder het water van de vijver die terugkomt op het voorplein.

Het glazen plafond van de ondergrondse uitbreiding op het voorplein, de ’basse court’. Het glas verdwijnt straks onder het water van de vijver die terugkomt op het voorplein.

HET BESTE VAN DE TELEGRAAF

Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop