Nieuws/Financieel
753125413
Financieel

Webinar DFT: beursmalaise eerste halfjaar biedt koopkansen

AMSTERDAM - Door de hard opgelopen inflatie en rentes is een recessie volgens Jim Tehupuring van 1Vermogensbeheer vrijwel zeker. Dat betekent echter niet dat beleggers aandelen moeten verkopen. Integendeel, hij ziet na de forse koersdalingen in de afgelopen maanden aantrekkelijke koopkansen.

Tijdens het webinar Visie en tips tweede helft 2022 dat donderdagavond plaatsvindt, gaat Tehupuring hier nader op in. Koen Bender van Mercurius Vermogensbeheer en Nico Bakker, technisch analist verbonden aan BNP Paribas, zien bij de huidige koersniveaus ook meer kansen dan risico’s.

„De AEX is bezig met bodemvorming rond 650 punten. Zolang de index niet terugzakt tot 600-610 punten, is er ruimte voor een stijging tot 700-750 punten”, meldt Bakker.

Bender en Tehupuring komen tijdens het webinar met hun favoriete aandelen, waaronder diverse techbedrijven. Bakker ziet vooralsnog meer in defensievere aandelen. „Bij techaandelen is minder sprake van bodemvorming.”

Vanaf deze uitzending is de opzet anders dan u al jaren gewend bent: presentatrice en ervaren belegger Janneke Willemse heeft zes stellingen voorbereid op basis van de belangrijkste thema’s die nu spelen. U als kijker en onze drie experts geven hun visie op deze thema’s. Vanzelfsprekend krijgt u ook tips van kansrijke aandelen en zelfs drie shortkandidaten.

Schrijf u nu in voor het DFT online seminar op donderdag 7 juli om 20:00 uur.