Financieel/Stan Huygens Journaal
763654863
Stan Huygens Journaal

Premium

Het beste van De Telegraaf

Pikzwarte lekkernij centraal op Fryslân Culinair 16e streekproductverkiezing.

’Roggebrood mag best sexyer’

V.l.n.r. Fryslân Culinair-voorzitter Tjitte de Wolff, eigenaar hotel Tjaarda Oranjewoud, winnaar Wander Schotanus, tv-kok Reitse Spanninga en superbakker Robèrt van Beckhoven.

V.l.n.r. Fryslân Culinair-voorzitter Tjitte de Wolff, eigenaar hotel Tjaarda Oranjewoud, winnaar Wander Schotanus, tv-kok Reitse Spanninga en superbakker Robèrt van Beckhoven.

„Roggebrood moet naar de stal smaken,” zei wijlen Joop Braakhekke jaren geleden. Tijdens de 16e streekproductverkiezing van de Friese restaurantclub Fryslân Culinair werd geopponeerd dat roggebrood ook naar de slaapkamer mag smaken om dit supervoedsel een sexyer imago te bezorgen… De pikzwarte lekkernij is gezond. Slechts één plakje levert 15 procent van de benodigde dagelijkse hoeveelheid voedingsvezels en ijzer.

V.l.n.r. Fryslân Culinair-voorzitter Tjitte de Wolff, eigenaar hotel Tjaarda Oranjewoud, winnaar Wander Schotanus, tv-kok Reitse Spanninga en superbakker Robèrt van Beckhoven.

V.l.n.r. Fryslân Culinair-voorzitter Tjitte de Wolff, eigenaar hotel Tjaarda Oranjewoud, winnaar Wander Schotanus, tv-kok Reitse Spanninga en superbakker Robèrt van Beckhoven.

HET BESTE VAN DE TELEGRAAF