Nieuws/Financieel
795110
Financieel

Gratis DFT-webinar vol met aandelentips

Kopen of wegwezen?

Vanavond -  Hoe kunt u als belegger inspelen op de turbulentie rond Griekenland? En welke aandelen gaan schitteren? Schrijf snel in voor gratis DFT-webinar van vanavond. Vol=Vol.

Volg dan op morgenavond het DFT Online Seminar met Koen Bender van Mercurius Vermogensbeheer, Jim Tehupuring van ProBeleggen en Nico Bakker van BTAC vol met aandelentips en de beursvisie op de tweede helft van het jaar. Klk hier om aan te melden.

De eerste helft van 2015 zit er al op: voor beleggers is het een overwegend goed half jaar geweest waarbij aandelenkoersen in brede linie zijn gestegen. Tegelijkertijd hebben zich toch wel wat problemen voorgedaan waarbij de ontwikkelingen in Griekenland nu zorgelijk zijn, de rente nog steeds een actueel thema is en velen spreken over een correctie op aandelenmarkten. De grote vraag is dan ook hoe de tweede helft van het jaar zich voor beleggers zal ontwikkelen.

Al sinds enige jaren organiseert het turboteam van BNP Paribas samen met DFT aan het einde van het jaar een 'Visie en Tips' webinar, waarbij een aantal bekende experts uit de financiële wereld een vooruitblik geeft op het nieuwe beleggingsjaar. Nu we bijna halverwege 2015 zijn, is het een mooi moment voor een update.

De beursspecialisten Bender, Tehupuring en Nico Bakker blikken samen met Ronald Veerman, chef van De Financiële Telegraaf, terug op de eerste zes maanden van het jaar en kijken vooruit naar het komende half jaar. 

In november 2014 bij het webinar 'Visie en Tips 2015' waren de verwachtingen 'lower for longer' wat betreft de Europese rente, economische groei en inflatie, maar ook bewegingen in de eurodollar wisselkoers en stagnatie van de olieprijsdalingen. Ook waren er uitspraken over bijvoorbeeld de AEX, waarbij Nico Bakker een koers van 500 verwachtte. Koen Bender was enthousiast over Grandvision (nu al op plus 10%), en Jim besprak onder andere Randstad wat dit jaar al zeer goed rendeerde. 

Het gratis webinar is te volgen via desktop en tablet. We hopen u op donderdag 25 juni bij het online seminar dat duurt van 20:00 tot 21:00 te mogen verwelkomen. Klk hier om in te loggen.