Financieel/Ondernemen
835258862
Ondernemen

Premium

Het beste van De Telegraaf

Craft bierbrouwers ontpoppen zich tot stokerijen

Whisky van eigen bodem valt in de smaak

Het whisky-avontuur van Patrick van Zuidam begon 25 jaar geleden met enkele vaten.

Het whisky-avontuur van Patrick van Zuidam begon 25 jaar geleden met enkele vaten.

Baarle-Nassau - Tienduizenden vaten whisky en genever liggen verdeeld over vier pakhuizen in grensdorp Baarle-Nassau te wachten tot ze op smaak zijn. Het oudste vat stamt uit 1996. Wanneer het wordt gebotteld, weet directeur Patrick van Zuidam van het gelijknamige bedrijf nog niet. „Als het op smaak is. Al moeten we er wel bij kunnen om te proeven”, lacht hij.

Het whisky-avontuur van Patrick van Zuidam begon 25 jaar geleden met enkele vaten.

Het whisky-avontuur van Patrick van Zuidam begon 25 jaar geleden met enkele vaten.

HET BESTE VAN DE TELEGRAAF

Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo