Nieuws/Financieel
861203
Financieel

Beleggen met ETF's, hoe doe je dat?

Hoe kunt u met ETF's, ook wel indextrackers genoemd, inspelen op de kansen van de huidige mark? Kijk om daar achter te komen het online seminar met Jim Tehupuring (ProBeleggen), Jacob Schoenmaker (RTL Z) en Martijn Rozemuller (Think ETF's) terug.

Tijdens het seminar werd uitgelegd wat een ETF is en hoe u deze producten kunt inzetten in uw beleggingsstrategie. Ook kwamen de overeenkomsten en verschillen tussen ETF's en beleggingsfondsen aan de orde, en leert u wat de risico's zijn en hoe u met ETF's gemakkelijk een goed gespreide portefeuille kunt opbouwen.

Kunt u in een weinig efficiënte markt, zoals veel opkomende landen, bijvoorbeeld beter een ETF kiezen of een actief beheerd beleggingsfonds? En waar moet u eigenlijk op letten als u een ETF koopt? Martijn Rozemuller van Think ETF’s en beurscommentator Jacob Schoenmaker leggen uit waarom een fysiek ETF veiliger is dan een synthetische.

In het tweede deel van het seminar gaan Martijn en Jacob in op de actualiteit, en hoe dit de eigen portefeuille beïnvloedt. Waarom houdt Jacob Schoenmaker bijvoorbeeld 80% van zijn vermogen in cash aan? Ook kwam er een aantal strategieën voorbij, voor zowel ervaren als startende beleggers.

Klik hier om het seminar terug te kijken.