Nieuws/Financieel
866602
Financieel

DFT Online Seminar met aandelentips

Krijgt Draghi-rally een vervolg?

20 uur LIVE - Moet ik nog snel instappen op de beurs? Of ben ik al te laat? Bekijk de antwoorden straks tijdens het DFT Seminar.

Wilt u weten of er na de rit omhoog van aandelen in de afgelopen weken nog meer in het vat zit of dat het tijd wordt om de winst te verzilveren? Volg dan vanavond het DFT Online Seminar met technisch analist Edward Loef en Martijn Weller van IG

De aandelenmarkten vonden na de valse start aan het begin van het jaar de weg hard omhoog. Deze stijging kwam als reactie op de verwachte bazooka die de Europese Centrale Bank vorige week heeft ingezet om de economie in de eurozone te stimuleren en de inflatie aan te jagen. Klik hier om in te schrijven.

Tijdens het online seminar zullen Loef en Weller laten zien waar de kansen liggen voor aandelen en indices en welke strategie u het beste kunt volgen. Ook nemen zij de risico's voor de aandelenmarkten onder de loep en geven ze aan of u nog in moet stappen of dat het juist tijd is om na de forse koersstijgingen weer uit te stappen. Tevens komt aan bod hoe technische analyse u kan helpen bij beleggen in volatiele tijden. 

Aan het eind van het seminar geeft Loef een aantal concrete tips over aandelen die het in de komende tijd naar verwachting beter gaan doen dan de markt.

Het gratis webinar zal interactief zijn: u kunt LIVE vragen stellen aan de presentatoren. We hopen u vanavond bij het online seminar dat duurt van 20:00 tot 21:00 te mogen verwelkomen. Klik hier om in te schrijven.