Nieuws/Financieel
884810
Financieel

Tips BlackRock over vermogensgroei

DFT Online Seminar met het oog op inkomstenbeleggen

Vanavond - De presentatoren staan op het punt om te beginnen met het gratis DFT Online Seminar. Inschrijven kan nog steeds. 

Volg dan vanavond het DFT Online Seminar gepresenteerd door Paulo Varela Nunes, Sales Director bij BlackRock, en voormalig DFT-coördinator Dick Hussaarts. Klik hier om in te schrijven.

Uit onderzoek in opdracht van BlackRock komt naar voren dat veel Nederlanders een beperkt inzicht hebben in hoe inkomsten-genererende beleggingen voor hen kunnen werken, of waar ze alternatieve inkomstenbronnen kunnen vinden. Bovendien voelt spaargeld comfortabel. Bijna 80% van de ‘beleggingen’ van Nederlanders wordt in spaargeld aangehouden. Maar de spaarrente is laag en dat geldt ook voor de rendementen op veilig geachte staatsobligaties, waardoor spaargeld (al lange tijd) niet zoveel oplevert.

Tijdens het seminar zal worden uitgelegd hoe beleggingen die inkomsten opbrengen een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan het bereiken van uw financiële doelen. Omdat ze flexibel zijn en u de mogelijkheid bieden die inkomsten direct op te nemen of opnieuw te beleggen, zodat uw vermogen op termijn sterker kan groeien. Ook zal er aandacht zijn voor het online instrument dat BlackRock heeft ontwikkeld dat inzicht geeft in het beleggen voor inkomen.

Natuurlijk bespreken Paulo en Dick ook concrete oplossingen die voor u interessant zouden kunnen zijn. Drie specifieke fondsen komen aan de orde die inspelen op het thema inkomsten. Een Europees aandelenfonds, een wereldwijd aandelenfonds en een mix-fonds.

Het online seminar duurt van 20.00 tot 21.00 uur en is vanuit elke gewenste plek te volgen op uw pc of tablet. Ook kunt u vragen stellen aan de experts. Deelname is gratis, maar inschrijven is vereist.