Nieuws/Financieel
885859
Financieel

Nu ook via mail, smarthone én tablet: DFT Avond

Abonnees en andere vaste lezers van De Telegraaf kunnen voortaan niet alleen in de krant maar ook iedere werkdag om 20 uur via een speciale editie van DFT uitgebreide financieel-economische verhalen lezen.

Elke nieuwe editie van DFT Avond bevat een achttal exclusieve nieuwsverhalen, columns en interviews. Artikelen die niet alleen uitgebreid inhaken op het nieuws van die dag maar ook de blik vooruit werpen naar de volgende dag en de rest van de week. Met veel aandacht voor onze economie, bedrijven, ondernemers, geldzaken en uiteraard een uitgebreide blik op de ontwikkelingen op de financiele markten.

DFT Avond is behalve via de website van DFT ook beschikbaar via de smartphone-app’s van de krant. Daarnaast kan DFT Avond worden gelezen in de tablet-app van De Telegraaf, waarbij bovendien een alert kan worden ontvangen wanneer een nieuwe editie verschijnt.

Handig is ook dat DFT Avond per mail wordt verstuurd, waardoor voortaan iedere werkdag om 20 uur de laatste editie automatisch in uw mailbox verschijnt. Aanmelden voor deze mailing is gratis voor vaste Telegraaf-lezers en kan via deze link. Op deze site kunt u ook eerdere edities bekijken.