Premium
Het beste van De Telegraaf
Roomijs straks uit lab in plaats van koe? ’Dna-technologie ligt gevoelig’
IJsontwikkelaar Roy Horne (midden) proeft ijs gemaakt van soja. „We zien veel potentie in preciesiefermentatie.”
Ⓒ SERGE LIGTENBERG
Wageningen - Als het aan Unilever ligt eten we straks ook ijs uit het lab waar geen koe aan te pas komt, gemaakt met precisiefermentatie. En in de strijd tegen klimaatverandering wil de multinational dat we ons ijs warmer gaan koelen.
IJsontwikkelaar Roy Horne (midden) proeft ijs gemaakt van soja. „We zien veel potentie in preciesiefermentatie.”
Ⓒ SERGE LIGTENBERG
HET BESTE VAN DE TELEGRAAF
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
OOQE Watch Pro 6
Hartslag-, Stress-, Saturatie- & Bloeddrukmeter
Slaap, Sport & Gewicht Management
Ontvang berichten, oproepen, e-mails en notificaties
Uniseks en geschikt voor elke pols
€ 39.99€ 119.95
Denver TAQ-10463 Android Tablet
€ 79.99€ 189.99
Voordeelverpakking Gillette Scheermesjes
€ 12.99€ 49.99