Nieuws/Financieel
906701
Financieel

Tips en technieken van beursexperts

Stock picking: Kansrijk aandeel of niet?

Vanavond - Hoe kunt u als belegger bepalen welke aandelen, indices, valuta of grondstoffen kansrijk zijn? Meld u snel aan.

Dit seminar wordt vanwege een storing nogmaals georganiseerd met de Saxo Bank-handelaren Sybren van der Hijden en Chris Jongbloed. Het seminar wordt gepresenteerd door voormalig DFT-coördinator Dick Hussaarts. Klik hier om in te schrijven

In het seminar delen Van der Hijden en Jongbloed hun tips, trucs en technieken voor stockpicking die een cruciale rol spelen bij het bepalen waar de beste beleggingskansen liggen. Hoe selecteert u aandelen, valuta’s, indices en grondstoffen die het best gaan presteren?

De beursexperts nemen onder meer het Chinese internetbedrijf Alibaba dat afgelopen vrijdag een succesvol debuut maakte op Wall Street en grootaandeelhouder Yahoo onder de loep. Ook geven zij hun visie op de aanhoudende verzwakking van de olieprijs en wat de edelmetalen goud en zilver nog gaan doen.

Daarnaast laten de Saxo-handelaren hun licht schijnen over wat er gaat gebeuren met het Britse pond met het oog op het referendum in Schotland  en in hoeverre de euro verder omlaag wordt getrokken bij een monetaire verruiming van de ECB.   

Het interactieve seminar begint om 20.00 uur en zal duren tot 21.00 uur. Deelname is gratis, maar aanmelding is vereist. Klik hier om in te schrijven.