Nieuws/Financieel
910835
Financieel

Tips en trucs voor beleggingskansen

Stock picking: Aantrekkelijk aandeel of niet?

DFT Online Seminar - Hoe kunt u als belegger bepalen welke aandelen, indices, valuta of grondstoffen kansrijk zijn en waar moet u op letten om de beste beleggingskansen te vinden?

Is het Chinese bedrijf Alibaba dat binnenkort naar de beurs in New York gaat een koopkans is of juist moet worden vermeden? En wat betekent de aanhoudende oliedaling voor het sentiment? En waar liggen de risico’s en kansen bij een afsplitsing van Schotland?

Dat komt aan de orde op donderdag 18 september tijdens het gratis DFT Online Seminar met de Saxo bank-handelaren Sybren van der Hijden en Chris Jongbloed. Het seminar wordt gepresenteerd door voormalig DFT-coördinator Dick Hussaarts. Klik hier om in te schrijven.

In het seminar delen Van der Hijden en Jongbloed hun tips, trucs en technieken voor stockpicking die een cruciale rol spelen bij het bepalen waar de beste beleggingskansen liggen. Hoe selecteert u aandelen, valuta’s, indices en grondstoffen die het best gaan presteren?

De beursexperts nemen onder meer het Chinese internetbedrijf Alibaba  en grootaandeelhouder Yahoo onder de loep. Ook geven zij hun visie op de aanhoudende verzwakking van de olieprijs en wat de edelmetalen goud en zilver nog gaan doen.

Daarnaast laten de Saxo-handelaren hun licht schijnen over wat er gaat gebeuren met het Britse pond met het oog op het referendum in Schotland  en in hoeverre de euro verder omlaag wordt getrokken bij een monetaire verruiming van de ECB.   

Het interactieve seminar van donderdag 18 september begint om 20.00 uur en zal duren tot 21.00 uur. Deelname is gratis, maar aanmelding is vereist. Klik hier om in te schrijven.