Nieuws/Financieel
912209
Financieel

Waar liggen de kansen en wat te mijden?

DFT online seminar: Kopen of wegwezen?

DFT Online Seminar - Wat betekent het voor u als belegger dat Draghi de rente steeds verder omlaag jaagt? Schrijf u in voor het gratis seminar van vanavond 20.00 uur.

Zullen de nieuwe steunmaatregelen van de Europese Centrale Bank de economische groei in de eurozone aanjagen of is een nieuwe recessie niet te voorkomen? En wat betekent dit voor u als belegger? Tijdens het DFT Online Seminar van vandaag zullen zelfstandig technisch analist Edward Loef en marktanalist Martijn Weller van IG uitgebreid de kansen en risico’s onder de loep nemen.

Loef en Weller behandelen verschillende scenario’s wat mogelijk nog gaat komen en bespreken  aan de hand van een aantal grafieken de huidige markt: welke sector dient u te vermijden in Europa, welke aandelen zijn technisch gezien erg interessant en in welke Europese index moet u long gaan en welke short. Klik hier om in te schrijven.

Ook komt aan de orde hoe u zich kunt beschermen tegen onverwachtse koersdalingen of juist kunt profiteren van dalende beurzen als het helemaal misgaat in Rusland en wat de veilige havens dan zijn. Is goud bijvoorbeeld nog koopwaardig en zijn er kansen in de EURUSD? 

Het gratis webinar zal interactief zijn: u kunt LIVE vragen stellen aan de presentatoren.

We hopen u vandaag op het seminar dat duurt van 20.00 tot 21.00 te mogen verwelkomen. Klik hier om in te schrijven.