Nieuws/Financieel
941384
Financieel

Online Seminar over indextrackers

Online seminar: Volg de AEX op de voet

VANAVOND - Wilt u meer weten over het combineren van aandelen en beleggingsfondsen? Volg dan vanavond vanaf 20.00 uur het gratis Online Seminar over ETF’s met Patrick Zwolle van iShares, de grootste aanbieder van ETF’s wereldwijd. Het seminar zal worden gepresenteerd door Dick Hussaarts, oud-coördinator van DFT.nl. 

Een Exchange Traded Fund (ETF) combineert eigenschappen van beleggingsfondsen en aandelen. Wat met aandelen kan – kopen, verkopen en inspelen op een verwachte ontwikkeling in de markt – is ook mogelijk met ETF’s. Maar waar aandelen synoniem zijn voor een belegging in één bedrijf, zijn ETF’s investeringen in een volledige markt en zetten beleggers dus niet alles op één kaart. Net als met beleggingsfondsen. Ook kunnen ETF’s gedurende een handelsdag worden gekocht en verkocht net als aandelen. Klik hier om in te schrijven.

Tijdens het online seminar komt onder meer aan de orde hoe ETF’s precies werken en hoe u kunt beleggen in deze producten. Daarnaast is er aandacht voor de kosten die bij het ETF-beleggen komen kijken. Ook de risico’s en de toepasbaarheid van de ETF’s worden uitgebreid toegelicht.   

Het gratis webinar zal interactief zijn: u kunt LIVE vragen stellen aan de presentatoren.

We hopen u vanavond op het seminar dat duurt van 20.00 tot 21.00 te mogen verwelkomen. Klik hier om in te schrijven.