Nieuws/Financieel
948655
Financieel

Gratis seminar: Wat te doen met je pensioen?

Als zzp’er moet je heel veel zaken zelf regelen. Zoals je pensioen. Ingewikkeld, saai en duur? Met het gratis webinar ’Pensioentips voor zzp’ers’ leer je binnen een uur welke mogelijkheden je hebt om zelf je pensioen te regelen op een eenvoudige, leuke en betaalbare manier.

Steeds meer mensen werken als zelfstandige zonder personeel. Voor veel zzp’ers biedt dat ongekende mogelijkheden. Maar het brengt ook verantwoordelijkheden met zich mee. Zoals het zelf regelen van je pensioen bijvoorbeeld. Want ja, ook zzp’ers worden oud. En dan is het handig om wat minder te hoeven werken of helemaal niet meer.

Tijdens het gratis webinar zullen Sjaak Zonneveld, commercieel directeur van BrightPensioen en Gaston Hendriks, financieel planner van het jaar, uitleggen hoe je je eigen pensioen het beste kunt opbouwen. Ze presenteren diverse mogelijkheden, geven daar de voor- en nadelen van en leggen uit hoe je kan berekenen hoeveel geld je moet inleggen voor je pensioen. Daarbij krijg je uitgebreid te horen hoe je maximaal kunt profiteren van de fiscale voordelen!

We zien je graag donderdagavond 2 november 2017 op het gratis webinar dat zal duren van 20.00 tot 21.00 uur. Klik hier om in te schrijven.