Nieuws/Financieel
957965
Financieel

Online seminar

Wel of niet beleggen in goud?

Krijgt goud weer de wind in de rug of zal het edelmetaal zijn glans steeds meer gaan verliezen? En krijgt de recente opleving van de olieprijs een vervolg? Zelfstandig technisch analist Edward Loef en marktanalist Martijn Weller van IG zullen in het seminar van donderdag 19 juni onder meer deze en vele andere vragen gaan beantwoorden.

Schrijf u hier in voor het seminar!

Tijdens dit seminar staan de Amerikaanse markten centraal en dus toont Edward Loef u op deze avond de fijne kneepjes van zijn visie op Technische Analyse, met de blik gericht naar de grootste economische macht van de wereld. Aan bod komen verschillende Amerikaanse indices en aandelen, maar ook grondstoffen en valuta. Waar liggen hier de kansen?

Verder nemen de beursexperts de koersontwikkeling van de elecktrische autofabrikant Tesla onder de loep die na de koersval recent de weg omhoog  weer voorzichtig heeft gevonden.

Het gratis seminar zal duren van 20.00 tot 21.00 uur en is vanuit elke gewenste plek te volgen op uw PC of tablet. Ook kunt u vragen stellen aan de experts. Deelname is gratis, maar inschrijven is vereist.