Nieuws/Financieel
958018
Financieel

Online seminar

Wel of juist niet beleggen in VS ?

Is Wall Street na de aanhoudende recordreeksen nog steeds 'the place to be' voor beleggers of gaat straks het verkrappende monetaire beleid van de Federal reserve roet in het eten gooien? En in welke Amerikaanse aandelen liggen de kansen? Zelfstandig technisch analist Edward Loef en marktanalist Martijn Weller van IG zullen in het seminar van donderdag 19 juni onder meer deze vragen gaan beantwoorden.

Schrijf u hier in voor het seminar!

Voorspellen welke richting de markten opgaan is moeilijk, maar met een strategie is trends succesvol beheersen al een stuk eenvoudiger. Deze aanpak vraagt om een strategie die de richting herkent en timingstechnieken waarmee u optimaal kunt in- en uitstappen. Tijdens dit seminar bespreken Loef en Weller deze strategieën en technieken. Een goede voorbereiding is in deze visie het halve werk, vooral als u weet waar uw grenzen en doelen liggen. Deze persoonlijke benadering moet wel voldoen aan voor u gunstige omstandigheden. Hoe creëert u die?

Tijdens dit seminar staan de Amerikaanse markten centraal en dus toont Edward Loef u op deze avond de fijne kneepjes van zijn visie op Technische Analyse, met de blik gericht naar de grootste economische macht van de wereld. Aan bod komen verschillende Amerikaanse indices en aandelen, maar ook grondstoffen en valuta. Waar liggen hier de kansen?

Het gratis seminar zal duren van 20.00 tot 21.00 uur en is vanuit elke gewenste plek te volgen op uw PC of tablet. Ook kunt u vragen stellen aan de experts. Deelname is gratis, maar inschrijven is vereist.