Nieuws/Financieel
975417341
Financieel

BeleggersFair

Instappen of wegwezen bij herstart economie?

Na de enthousiaste gang van zaken sinds de start van het nieuwe jaar geholpen door de omvangrijke stimulering van de regering Biden is de grote vraag of er nog meer in het vat zit of dat er een correctie in het verschiet ligt nu het einde van de pandemie in zicht komt.

Tijdens de BeleggersFair Kennis Update op vrijdag 23 april geven een aantal beursexperts via een online workshop hun visie op de markt.

Zo geeft John Beijer (BeursPro) aan welke fondsen kunnen gaan profiteren van een herstart van de werelwijde economie en hoe uw de portefeuille kunt beschermen tegen koersdalingen.

Martine Hafkamp, directeur bij Fintessa, legt uit hoe je als belegger met een focus op de lange termijn, kunt inspelen op grootschalige steunmaatregelen van overheden en regeringen.

Waterstoftechnologie

Martijn Rozemoller, managing director bij VanEck, neemt de kansen en risico’s van waterstoftechnologie onder de loep. Ook bespreekt hij hoe je in deze technologie kan beleggen.

OHV-econoom Edin Mujagić beschrijft hoe 50 jaar geleden een besluit werd genomen, die de basis heeft gelegd voor de economische- en geopolitieke crisis.

Met de visies van de beursexperts bent u binnen één dag vanuit huis weer volledig up-to-date! Klik hier om in te schrijven

Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo