Nieuws/Financieel
998671
Financieel

Vanavond het DFT Seminar: Een goede mix voor uw beleggingen

Hoe kunt u er voor zorgen dat uw beleggingen beter bestand zijn tegen de schokken die van tijd tot tijd optreden, zoals de recente turbulentie op de valutamarkten van opkomende landen. Deze vraag en anderen staan centraal tijdens het DFT Online seminar vanavond vanaf 20.00 uur gepresenteerd door oud-DFT' er Dick Hussaarts samen met Bob Hendriks en Paulo Varela Nunes, beiden van Blackrock.

In het online seminar komt onder meer aan de orde waarom mixfondsen die een combinatie bieden van beleggingscategorieën, stijlen, sectoren en regio´s minder risicovol zijn dan aandelen en betere groeiperspectieven bieden dan obligatiefondsen. Klik hier om in te schrijven.

Ook leggen Hendriks en Varela Nunes uit dat mixfondsen meer spreiding geven dan een fonds dat zich slechts op één type belegging richt en meer mogelijkheden verschaffen om te profiteren van beleggingstypen die goed presteren, terwijl de invloed van slecht presterende beleggingen kleiner is.  

Daarnaast wordt besproken waarom mixfondsen ook voor de actieve belegger het overwegen meer dan waard zijn en welke specifieke mixfondsen er zijn.

Het online seminar duurt van 20.00 tot 21.00 uur en is vanuit elke gewenste plek te volgen op uw pc of tablet.

Deelname is gratis, maar aanmelden is vereist.