Nieuws/Gesponsord
1022983962
Gesponsord
Gesponsord door Huawei
Deze inhoud valt buiten de verantwoordelijkheid van de hoofdredactie van De Telegraaf.

Met deze telefoon schiet ook jij eindelijk de perfecte decemberfoto

‘Mááám! Wil je een foto van me maken?’ Wees eens even heel eerlijk… hoe vaak krijg je de zojuist teruggegeven telefoon net zo snel weer in je handen geduwd omdat de foto niet naar (pre)pubers zin is? Precies. Vanaf nu is dat verleden tijd.

Met de nieuwe HUAWEI nova 5T wordt mooie foto’s maken een eitje. Het grote scherm en de vrolijke kleuren maken ‘m bovendien een leuke gadget. De vijf geïntegreerde camera’s maken dit een telefoon die je écht niet wil missen tijdens de feestdagen. Rijkgedetailleerde, heldere beelden en video’s van prachtige kerstverlichting en oogverblindend vuurwerk tot adembenemende close-ups: ook jij kan een topfotograaf zijn nu.

1. Fotograferen in het donker

Normaal gesproken is in het donker fotograferen nogal een uitdaging. Gezichten zijn wazig, nauwelijks te herkennen en de verlichting moet nét goed afgesteld zijn. De HUAWEI nova 5T helpt je hierbij, zonder dat je er zelf al teveel voor hoeft te doen. De telefoon licht de foto’s automatisch op natuurlijke wijze op, corrigeert kleine bewegingen en zorgt ervoor dat de foto bijna nóg mooier is dan het echte werk.

2. Bevende handen

De perfecte foto krijg je niet door wild met je armen te zwaaien, zover waren we al. Maar je handen écht stilhouden, is nog knap lastig. En zeker als je rillend van de kou met een glas champagne naar het vuurwerk staat te kijken, houd dan je hand maar eens stil. Denk jij een mooi plaatje geschoten te hebben, denkt je puber daar toch anders over. Gelukkig zijn de telefoons tegenwoordig slimmer dan wijzelf en corrigeren die dat gewoon voor je. Binnen no-time worden kleine bewegingen automatisch gecorrigeerd en heb je je scherpe foto. Hoef jij je alleen nog maar druk te maken of je glas wel halfvol blijft.

3. Gebruik de zoomfunctie!

Zie je een mooi kiekje van je puber met zijn nieuwe liefde, maar zitten ze nét iets te ver weg waardoor jij oncharmant en veel te opvallend over de tafel moet leunen? Geen probleem. Blijft relaxed zitten, zoom gewoon wat in en zelfs in het donker wordt je foto hartstikke scherp zonder dat de lovebirds het doorhebben.

4. Tik op het centrale object op de foto

Door te tikken op het centrale object op de foto - bij de portretmodus dus op iemands gezicht - wordt dat punt automatisch scherper en helderder. Klinkt heel simpel, maar toch wordt het vaak vergeten. Helemaal als je niet veel tijd hebt (‘Mááám wat doe je?!’). Bij Huawei hebben ze daar rekening mee gehouden. De slimme nova 5T weet zelf wat het centrale object in jouw foto is en zorgt er automatisch voor dat dat scherper en helderder wordt.

5. Automatische omgevingsscanner

Soms zie je een mooi plaatje, maar hoe leg je deze dan het beste vast? Je kunt niet altijd op een verhoging gaan staan, licht toevoegen of andere gekke capriolen uithalen voor dat perfecte kiekje. Een beetje hulp is daarom fijn. De nova 5T herkent automatisch in wat voor een scène je je bevindt en past zich daarop aan. Bovendien zorgt de HDR+ modus ervoor dat de beste elementen van meerdere foto’s worden samengevoegd zodat je de beste kwaliteit krijgt.

De HUAWEI nova T5 ligt vanaf nu in de winkels en is door zijn zachte prijs in combinatie met de geweldige eigenschappen een echte parel in de middenklasse! Klik hier voor meer informatie.